Poskrbimo za funkcionalnost

in ne samo izgled.

TRENING Z NASMEŠKOM JE REZULTAT

CELOTEN CENIK

Vas navdihujejo le dosežki drugih? Zakaj, če lahko enostavno spremenite svoje telo, nadgradite dnevne navade, živite aktivno, izboljšajte svoje počutje in ste sam svoj dosežek. Naši trenerji Vas z nasmeškom na obrazu popeljejo skozi zgodbo, ki je prilagojena samo vašemu telesu, vašim potrebam in vašim ciljem.
Naj ne bo to le eden izmed praznih ciljev. Pot je začrtana, cilj je določen in mi smo tu zato, da ga skupaj dosežemo!

Se raje gibate v manjši skupini ljudi, kjer se medsebojno motivirate in skupaj stremite k napredku? Trenirate lahko v paru s svojimi najbližjimi sodelavci, prijatelji ali družino. Lahko se pridružite še nepoznani osebi in povečate krog prijateljev.
Smisel življenja je v druženju in trening v dobri družbi je trening, ki da najboljše rezultate!

Prijavi se na popolnoma brezplačen posvet s strokovnjakom, kjer bomo skupaj podrobneje opredelili cilje in začrtali program. Prvi posvet je neobvezujoč in popolnoma brezplačen. Namenjen je vsakemu posamezniku ne glede na njegov cilj in stopnjo aktivnosti. Si bodisi športnik, rekreativec, oseba želja po izgubi odvečnih kilogramov ali oseba, ki se želi znebiti bolečine v kolenu in okrepiti mišice. Prijavi se na brezplačen posvet in kmalu se boš počutil bolje.

NAŠI PROGRAMI

SLIM PAKET

Odvržite tovor, ki se leta in leta nabira na vašem telesu. Naredite uslugo sebi in svojemu telesu. S prvim preverjenim celostnim programom bomo poskrbeli, da boste v le nekaj tednih s programom treninga in prehrane izredno ponosni na svoje telo.

AKTIVNO POČUTJE

Zaradi stresnega okolja v katerem živimo je dobro počutje še toliko bolj cenjeno. Z redno telesno aktivnostjo lahko zelo enostavno poskrbite za boljše počutje, več energije in zagona za opravljanje vsakodnevnih nalog.

POSEBNA PRILOŽNOST

Edinstvena priložnost, kot je poroka ali obletnica, zahteva veliko priprav in obveznosti, ki zahtevajo kar nekaj strpnosti, ki Vam ostanejo v spominu za celo življenje. Poskrbite, da boste ob gledanju slik in obujanju spominov ponosni tudi na svoj izgled.

NOSEČNICE IN MAMICE

Aktivno preživljanje nosečnosti ima odličen vpliv na telesno držo in psihofizično stanje nosečnice. Telesna aktivnost napolni telo s potrebno energijo, čvrste in fleksibilne mišice pa poskrbijo za lažji porod in hitrejšo regeneracijo po porodu.

POSLOVNEŽI

V svetu vsakdanjega stresa hitro pozabite na svoje zdravje in telo. Dolgoročno zaradi neaktivnosti in slabih prehrambenih navad izgubljate nivo produktivnosti, ki pa jo potrebujete za uspešno sledenje ciljem. Zato smo tukaj mi, da skupaj naredimo spremembo.

GIBALNI PREIZKUS

Ste pred novo življenjsko preizkušnjo, ki od vas zahteva specifičen nivo telesne pripravljenosti, vendar niste prepričani ali ste jo zmožni opraviti? Brez težav bomo Vaš trening prilagodili specifičnim preizkušnjam in poskrbeli, da test z lahkoto opravite.

KONDICIJSKA PRIPRAVA

Drži, da je velikega pomena za uspeh na športnem področju pomembna predvsem tehnika, taktika in sposobnost sprejemanja hitrih odločitev. Vse to je možno le ob ustrezno visoki stopnji fizične pripravljenosti telesa na napor.

STOP BOLEČINI

Podzavestna aktivnost globokih mišic v telesu omogoča optimalno in lahkotno izvedbo gibov brez bolečine in napora. V kolikor teh mišic ne znamo aktivirati ves napor prevzemajo sklepi in površinske mišice in zelo hitro se pojavijo bolečine in poškodbe.

PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE

Trenirate sami in ne dosegate rezultatov, ki si jih želite? Razlogov za nedoseganje željenih ciljev je lahko več, saj se vsako telo odziva drugače. Vzrok lahko želi v napačni razporeditvi in vnosu hranil, premajhnem/napačnem vnosu prehranskih dodatkov, saj Vam morda primanjkuje določenih mikro in makro hranil ali pa v sami izvedbi treninga. Z veseljem Vam bomo pomagali do zastavljenih ciljev s pripravo jedilnika ali treninga.

Izpolnite spodnji obrazec in prejmite termin za brezplačno svetovanje.

Prijavi se na BREZPLAČNO svetovanje!

Izpolni vsa polja in kmalu vas bomo kontaktirali!