Poskrbimo za funkcionalnost

in ne samo izgled.

TRENING Z NASMEŠKOM JE REZULTAT

CELOTEN CENIK

Vas navdihujejo le dosežki drugih? Zakaj, če lahko enostavno spremenite svoje telo, nadgradite dnevne navade, živite aktivno, izboljšajte svoje počutje in ste sam svoj dosežek. Naši trenerji Vas z nasmeškom na obrazu popeljejo skozi zgodbo, ki je prilagojena samo vašemu telesu, vašim potrebam in vašim ciljem.
Naj ne bo to le eden izmed praznih ciljev. Pot je začrtana, cilj je določen in mi smo tu zato, da ga skupaj dosežemo!

Se raje gibate v manjši skupini ljudi, kjer se medsebojno motivirate in skupaj stremite k napredku? Trenirate lahko v paru s svojimi najbližjimi sodelavci, prijatelji ali družino. Lahko se pridružite še nepoznani osebi in povečate krog prijateljev.
Smisel življenja je v druženju in trening v dobri družbi je trening, ki da najboljše rezultate!

NAŠI PROGRAMI

AKTIVNO POČUTJE

Zaradi stresnega okolja v katerem živimo je dobro počutje še toliko bolj cenjeno. Z redno telesno aktivnostjo lahko zelo enostavno poskrbite za boljše počutje, več energije in zagona za opravljanje vsakodnevnih nalog.

POSEBNA PRILOŽNOST

Edinstvena priložnost, kot je poroka ali obletnica, zahteva veliko priprav in obveznosti, ki zahtevajo kar nekaj strpnosti, ki Vam ostanejo v spominu za celo življenje. Poskrbite, da boste ob gledanju slik in obujanju spominov ponosni tudi na svoj izgled.

NOSEČNICE IN MAMICE

Aktivno preživljanje nosečnosti ima odličen vpliv na telesno držo in psihofizično stanje nosečnice. Telesna aktivnost napolni telo s potrebno energijo, čvrste in fleksibilne mišice pa poskrbijo za lažji porod in hitrejšo regeneracijo po porodu.

POSLOVNEŽI

V svetu vsakdanjega stresa hitro pozabite na svoje zdravje in telo. Dolgoročno zaradi neaktivnosti in slabih prehrambenih navad izgubljate nivo produktivnosti, ki pa jo potrebujete za uspešno sledenje ciljem. Zato smo tukaj mi, da skupaj naredimo spremembo.

GIBALNI PREIZKUS

Ste pred novo življenjsko preizkušnjo, ki od vas zahteva specifičen nivo telesne pripravljenosti, vendar niste prepričani ali ste jo zmožni opraviti? Brez težav bomo Vaš trening prilagodili specifičnim preizkušnjam in poskrbeli, da test z lahkoto opravite.

KONDICIJSKA PRIPRAVA

Drži, da je velikega pomena za uspeh na športnem področju pomembna predvsem tehnika, taktika in sposobnost sprejemanja hitrih odločitev. Vse to je možno le ob ustrezno visoki stopnji fizične pripravljenosti telesa na napor. Brez ustrezne moči, agilnosti, vzdržljivosti, gibljivosti, nivoja koordinacija in ravnotežja je stvar nemogoča.

STOP BOLEČINI

Podzavestna aktivnost globokih mišic v telesu omogoča optimalno in lahkotno izvedbo gibov brez bolečine in napora. V kolikor teh mišic ne znamo aktivirati ves napor prevzemajo sklepi in površinske mišice in zelo hitro se pojavijo bolečine in poškodbe.

SLIM PAKET

Odvržite tovor, ki se leta in leta nabira na vašem telesu. Naredite uslugo sebi in svojemu telesu. S prvim preverjenim celostnim programom bomo poskrbeli, da boste v le nekaj tednih s programom treninga in prehrane izredno ponosni na svoje telo.

Naši trenerji

6

Maj 19

Timotej

Bivši profesionalni košarkaš in ljubitelj zdravega načina življenja.
Preberi več

3

Maj 19

Matic

Sem pozitivna in optimistična oseba, ki v ljudeh išče potencial in dobre lastnosti.
Preberi več

22

Mar 18

Ines

Absolventka Fakultete za šport, smer športno treniranje.
Preberi več

22

Mar 18

Maruša

Nekdanja tekmovalka v JU –JUITSU in licencirana vaditeljica skupinskih vadb.
Preberi več

22

Mar 18

Damjan

Bivši karateist in košarkaš, ki športu pripisuje velik del svojega življenja.
Preberi več

Izpolnite spodnji obrazec in prejmite termin za brezplačno svetovanje.

Prijavi se na BREZPLAČNO svetovanje!

Izpolni vsa polja in kmalu vas bomo kontaktirali!