Naj bo Vaše zdravje
na prvem mestu

OligoLAB je inovativna, hitra, NEBOLEČA in natančna metoda za določanje stanja mineralov, vitaminov v telesnih tkivih in ugotavljanje morebitne obremenitve s težkimi kovinami.

Izvedi več

Meritev vitaminov in mineralov v vašem telesu!

Utrujenost, slabo počutje ali pa konec koncev slaba koncentracija se ne pojavijo zgolj kot posledica predolgih ur za delovno mizo. Sliši se nenavadno, a včasih za njimi (in drugimi težavami, kot so počasna prebava, krči v mišicah, izpadanje las itd.) stojijo tudi vitamini in minerali. Rekli boste: saj jem dovolj solate, zdrav sem! Vendar ni vse tako preprosto, ko so v igri minerali in vitamini.

Kaj nam najpogosteje primankuje?

Najpogosteje nam primanjkuje vitamina C, B kompleksa, joda in magnezija. Če vam primanjkuje B kompleksa, vam telo prek prebave, počasne kot polž, daje signale. Vitamini iz te skupine skrbijo tudi za razpoloženje, delovanje naših sivih celic in uravnavanje energije. Primanjkljaj magnezija pa se kaže v glavobolih, migrenah, vrtoglavici, zaspanosti, tudi v bolečinah v mišicah in mišičnih krčih.

Kdo bi moral vitamine in minerale še bolj spremljati?

Najbolj so na udaru tisti, ki delajo z ljudmi, otroci, tisti, ki so pogosto pod stresom, imajo zdravstvene težave, tudi športniki oziroma rekreativci, ki z vadbo odplaknejo veliko dragocenih snovi. Zato smo pripravili meritve vitaminov in mineralov, ki jih bodo naši svetovalci opravili s pomočjo OligoLab sistema, ki natančno meri vitaminsko-mineralni vsebnost. Metoda je v primerjavi s krvno analizo neinvazivna in hitra.

Obremenitev težkih kovin

Obremenitev telesa s težkimi kovinami in radioaktivnimi elementi, strupenimi snovmi iz okolja, je vse večja in lahko vodi v zdravstvene težave. Nekateri menijo, da ne vpliva le na fizično delovanje telesa, temveč tudi na duševnost. Težke kovine so kovine z veliko gostoto, nad 7 kg/dm³. Mednje prištevamo baker, svinec, nikelj, cink, kositer, živo srebro, arzen in kadmij. S časom se v telesu kopičijo, večje koncentracije ovirajo njegovo delovanje in izzovejo obolenja.

Kako poteka oligolab terapija?

Rezervacija

Hitro in enostavno. Samo spodaj izpolnite priložen obrazec in že ste na pravi poti boljšega zdravja in počutja.

Meritev

Meritev poteka pri naših terapevtkah, ki s pomočjo spektrofotometra hitro in neboleče, dobijo vpogled v notranjost vaših celic. Po nekaj minutah dobite numerične rezultate vitaminov, mineralov in težkih kovin v vašem telesu.

Analiza

Rezultate, dobljene s spektrofotometrom skupaj s podatki o Vaši starosti, višini, teži in krvni skupini, terapevt pošlje v Svetovno Oligolab knjižnico, kjer je opravljena natančna in podrobna analiza testa.

Nasveti

Naše terapevtke dobljene rezultate natančno preučijo, interpretirajo in Vam v roku 2-3 dni posredujejo te podatke, skupaj z napotki o reševanju morebitnih težav.

App Screenshots

Zakaj ravno Oligolab terapija?

4 razlogi, zakaj vsak potrebuje oligolab terapijo?

Zdrava družina

Oligolab terapija je priporočljiva za vse člane družine, tako otroke kot tudi starejše, saj si vsi želimo zdravje in zadovoljstvo za svoje najbližje.

Boljši imunski sistem

Recept za večjo odpornost ni zapleten. Potrebno je le zagotoviti primerno količino primernih vitaminov in mineralov v telesu. Z oligolab terapijo dobite vse te podatke na enem mestu.

Višji nivo energije

Ko boste telo očistili težkih kovin in si uravnali nivo vitaminov in mineralov, bo vaša energija strmo narasla.

Investicija v zdravje

Že danes investirajte v lastno zdravje in si tako zagotovite boljšo prihodnost.

Mnenja naših zadovoljnih uporabnikov:

Author image
Dejan Lipej

Z Oligolab terapijo sem dobil odličen vpogled notranjost svojega telesa oziroma celic. Z rezultati sem bil zadovoljen in hkrati seznanjen s primanjkljajem snovi v telesu. Izvedel sem tudi, kateri prehranski dodatki mi bodo pomagali ponovno vzpostavit ravnovesje v svojem telesu.

Author image
Tjaša Veble

Za Oligolab sem se odločila zaradi lažje oblike tripanofobije (strah pred iglami in medicinskimi postopki, ki uporabljajo igle). Tako sem hitro in predvsem neboleče izvedela, kaj se dogaja znotraj mojih celic. Z rezultati sem bila zadovoljna, zato bi olgolab terapijo priporočila tudi ostalim!

Cene naših storitev

Testiranje

40€

  • Analiza vitaminov v telesu
  • Analiza mineralov v telesu
  • Analiza težkih kovin
  • Rezultati
Rezerviraj termin

Kje se nahajamo?

»Dan je nepopoln, če pozabimo na sprostitev svojega telesa in duha.« Si želite odmakniti od dnevne rutine, izklopiti misli in okrepiti duha in telo? V centru RELIVE, prvem tovrstnem v Posavju, ponujamo celostno obravnavo telesa, ozaveščamo o pozitivnih učinkih gibanja, poskrbimo za izboljšanje zdravje in počutja. Z obiskom Centra RELIVE si polepšate dan, se sprostite, naužiteje novih energij, okrepite telo in prerojeni stopite v nov dan.

Rezervirajte svoj termin    Več o splošnih pogojih, si lahko preberite TUKAJ