Intenzivni RELIVE SLIM program v samo 6 tednih

Za paket RELIVE SLIM vam GARANTIRAMO, da boste izgubili odvečne kilograme in izboljšali vaše počutje. V kolikor ne boste dosegli zastavljenih rezultatov VAM VRNEMO DENAR. RELIVE SLIM paket je edinstven v okolici, saj Vam ponuja celostno obravnavo oblikovanja postave. Od optimizacije prehranjevanja, vadbe, spremljanja napredka in razumevanja zdravega in kvalitetnega načina prehranjevanja. RELIVE SLIM program je namenjen vsem posameznikom, ki imajo težave z odvečnimi kilogrami in želijo oblikovati telo.

Kaj je RELIVE SLIM?

 • Optimizacija prehrane
  Je celostni pristop k prehranjevanju, ki vas vodi od nakupovalne košarice do ust in hkrati poskrbi, da ne kupujete nepotrebnih živil, ki pogosto pristanejo v košu za smeti. Prehrana je na takšen način kvalitetna, zdrava in cenovno dostopna. Garantiramo vam, da boste z optimizacijo prehrane prihranili čas, denar in energijo.
 • Vadbeni program
  Poseben vadben program, rezerviran samo za člane SLIM programa. Vaje bodo prilagojene posamezniku s ciljem intenzivnega oblikovanja telesa
 • Meritev telesne sestave
  Meritev telesne sestave pred in po programu. Tako boste lahko spremljali vaš napredek, program pa bomo ustrezno prilagajali.
 • Popolna podpora
  Tukaj smo za vas! Deležni boste 100% podpore, kar pomeni, da boste pravilno usmerjeni, k uresničitvi skupnih ciljev

Strošek programa se povrne že po 1. mesecu na račun optimizacije vaše prehrane!

PREBERI VEČ O PAKETU

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.