NOVI URNIK SKUPINSKIH VADB

Za vas smo pripravili osvežen urnik z novostmi, dodatnimi termini in svežo energijo. Sedaj so vaši izgovori le še preteklost!

Naši trenerji vas že veselo pričakujejo.

S klikom na spodnjo sliko, si lahko ogledate oziroma prenesete NOV URNIK skupinskih vadb.

*Z skupinskimi vadbami REHITn REBOOT in MORNINGHIT pričnemo v ponedeljek 16.9.2019, vse ostale vadbe priključimo 1.10.2019.

Opisi skupinskih vadb

MORNINGHIT (začetek vadbe 16.9.)

Začnite dan kot zmagovalec z visokointenzivno vadbo MORNING HIT. Vadba bo poskrbela za povišanje srčnega utripa, dvig metabolizma skozi celoten dan in neverjetno izboljšanje počutja. Pridi, pričakujemo te.

BODY & MIND (začetek vadbe 1.10.)

Nova vadba BODY & MIND vsebuje elemente joge, pilatesa in Tai-chija. Blagodejno bo vplivala na vaše počutje,  poskrbela za zmanjšanje napetosti in zbistrila um za uspešno nadaljevanje tedna.

COOLSQL (začetek vadbe 1.10.)

Ste se kdaj vprašali, da Vaši otroci v šoli presedijo skoraj polovico vsakega dne ? Pri nas se tega dobro zavedamo, zato smo v urnik dodali nadzorovano fitnes vadbo, ki bo otroke naučila osnov fitnesa, pravilnih vaj za krepitev telesa in preventive pred prekomernim sedenjem, uporabo naprav in aktivno preživljanje prostega časa. Strokovna pomoč jim bo na voljo za zgolj ceno fitnes karte. Pridruži se nam in bodi KUL šolar.

LADY PUMP (začetek vadbe 1.10.)

Vadbe LADY so prilagojene potrebam nežnejšega spola z več poudarka na predelih telesa, ki jih vsaka ženska želi popolne. Vadba PUMP bo sleherno obiskovalko nabila z energijo, vzdržljivostjo in splošno kondicijo, hkrati pa poskrbela za čvrsto kožo in zavidljivo telo. Poslovite se od viseče kože in se pridružite LADY PUMPu.

LADY BURN&HIT (začetek vadbe 1.10.)

Kurimo kalorije, kurimo slabo voljo, kurimo maščobo, gradimo nasmeške….. energično, poskočno in visokointenzivno. To je LADY BURN & HIT. Vadba, ki te totalno zakuri !

REHIT (začetek vadbe 16.9.)

Visokointenzivna vadba po sistemu BOOTCAMP je kot nalašč za vsakega, ki uživa prednosti krožnega treninga s poudarkom na intervalnem sistemu in kardiovaskularnem naporu. Slabe energije ne nosite domou, pustite jo v telovadnici in zaključite dan z REHIT vadbo.

REBOOT (začetek vadbe 16.9.)

Preizkusite svoje gibalne sposobnosti ! Moč, vzdržljivost, gibljivost, koordinacija, ravnotežje, tehnika gibanja in še več … kombinacija naštetega je združena v vadbo REBOOT. REBOOT ni zgolj premetavanje uteži in tekmovanje samega s sabo temveč je tudi učenje pravilne tehnike, pristopa do treninga in sodelovanja s trening partnerji. Si pripravljen na totalni REBOOT?

RECROSS (začetek vadbe 1.10.)

RECROSS je predvsem funkcionalna vadba. Trening je navadno sestavljen iz visoko intenzivne intervalne vadbe, vaj z utežmi, powerliftinga, telovadbe, gimnastičnih vaj in podobno. RECROSS vadba povečuje vzdržljivost srca in ožilja ter dihalnega sistema. Povečuje moč, prožnost, hitrost, koordinacijo, agilnost, ravnotežje, in vzdržljivost.

SLIM (zbiranje prijav)

Več o SLIM paketu lahko preberete TUKAJ.

Comments are closed here.