Nega obraza

Sijoč in zdrav videz obraza bistveno pripomore k samozavesti in dobremu počutju. Mi kožo na obrazu negujemo s preverjeno in učinkovito, 100% naravno kozmetiko Hemptouch, ki temelji na konopljinem olju. Gre za bogat vir hranljivih učinkovin, s katerim poskrbimo za obnovitev in poživitev vseh tipov kože.
Sam postopek se prične z masažo obraza, vrata in dekolteja. S tem poskrbimo, da se stranka popolnoma sprosti, kožo pa segrejemo in pripravimo na nadaljnjo nego. Za tem kožo dobro očistimo in pregledamo. Nego nato prilagodimo potrebam vaše kože, saj so nadaljnji postopki odvisni od samega tipa in stanja – naj bo to navadna, mešana, mastna, suha ali zrela koža. Če je potrebno, izvajamo globinsko čiščenje obraza. Po želji stranke tudi oblikujemo obrvi. Nego zaključimo z vtiranjem ustrezne kreme v kožo.
Če vam urejen videz veliko pomeni, je prav, da je vaša koža tudi primerno negovana. Z nego obraza bomo poskrbeli, da bo vaša koža opazno lepša in bolj zdrava že po prvem tretmaju. Podali vam bomo tudi napotke za nego doma, da bo koža ostala nahranjena in sijoča še dolgo.

Comments are closed here.