FIZIOTERAPIJA BREZ

ČAKALNIH VRST

FIZIOTERAPIJA

Pogodbeni partner Triglav, Zdravstvene zavarovalnice d.d., Vita, življenjska zavarovalnica d.d. in Sava zavarovalnica d.d. 

V sklopu nadstandardnega zavarovanja lahko pri nas koristite storitve fizioterapije in kinezioterapije.

GDPR + PRAVNO OBVESTILO

Imetniki nadstandardnih zavarovanj pri zavarovalnici Triglav d.d., imajo na vse ostale storitve, kar 10 % popusta.

Naše storitve lahko koristijo tudi imetniki nadstandardnih zavarovanj preostalih zavarovalnic.

  • Imate težave s ponavljajočimi bolečinami v križu, roki ali kolenu? Ste si zvili nogo ali jo celo zlomili ter čakate pregled specialista?
  • Ste po operaciji okončin ostali popolnoma sami in čakate na terapije v toplicah ali v zdravstvu? Ste končali z zdravljenjem, vi pa še vedno težko premikate poškodovano okončino oz. ne zaupate, da je vse kot je bilo prej?
  • Dnevi pa kar bežijo, bolečina pa se iz dneva v dan veča?

V centru stremimo k holistični obravnavi posameznika, saj se zavedamo, da lahko le s celostno obravnavo in strokovno podporo stranke dosežemo zastavljene cilje. Skupaj s strankami poskrbimo za dvig kvalitete življenja, ohranjanje zdravja, boljšega počutja, vitalnosti in/ali doseganje profesionalne kot rekreativne športne pripravljenosti.

Naša specifika in prednost je delo s športniki, reševanje in odpravljanje akutnih težav, bolečin in sanacije poškodb. Prav tako izvajamo obiske, terapije in svetovanja na domu ter obravnavamo kronične težave, kot so dlje trajajoče težave s hrbtenico, kolki, koleni, rameni, revmatična obolenja, itn.

Zakon narave je, da kar hitro pride, tudi hitro gre, zato so AKUTNE TEŽAVE IN POŠKODBE razmeroma hitro razrešljive, če terapevt poda pravo informacijo in ustrezno terapijo. Na tem področju ima ekipa gibalne klinike veliko znanja in opreme, zato ne oklevajte s klicem, saj Vam nudimo hitro obravnavo BREZ ČAKALNIH VRST.

KRONIČNA OBOLENJA so težave, ki nastanejo počasi in, na žalost, tudi počasi odhajajo, saj so kompleksnejše. Praviloma od posameznika zahtevajo, da poleg strokovne obravnave pri fizioterapevtu in kineziologu, spremeni tudi škodljive oz. nezdrave življenjske navade.

Pri takšni problematiki strokovnjaki RELIVE CENTRA stranko ustrezno vodimo in ji pomagamo na poti do boljšega počutja in spremembe življenjskega stila.

Pri tem pa smo nadvse veseli in neizmerno ponosni, da lahko kombiniramo različne metode zdravljenja in v obravnavo vključimo širok nabor znanj vseh terapevtov. Učinkovitost terapij pa  povečamo tudi z uporabo najnovejše opreme na tržišču, ki vpliva na izboljšanje kvalitete prizadetih tkiv  (Laser, Tecar, Normatek…) ter kombinacijo masaž, skupinskih ali osebnih vadb ter analiz telesne sestane, vitaminsko mineralnih testov ali bioresonance.

Naša prednost je, da nudimo vse to pod isto streho.

Da bi lahko res uspešno reševali zahtevnejšo problematiko hrbtenice, kolkov, ramen…včasih potrebujete sodelovanje z izkušenim osteopatom oz. kiropraktikom. V primeru, da to opazimo pri prvem pregledu ali iz dokumentacije, ki nam jo pošljete ali jo prinesete s sabo, vas bomo ustrezno usmerili k pravemu strokovnjaku in vam omogočili čim boljši razplet vaše situacije.

NE ODLAŠAJTE in POSKRBITE ZASE še DANES.

PRIJAVITE se na brezplačen posvet in spoznajte naše terapevte, ki sem VAM bodo maksimalno posvetili in našli rešitev.

GDPR + PRAVNO OBVESTILO