Zagotavljamo varnost in

čistočo vseh vadbenih prostorov.

VADBA V FITNESU V ČASU COVID19

Zaradi zagotavljanja varne vadbe smo v Relive centru posodobili sistem vstopa v fitnes. Vse karte, ki so bile veljavne še pred pričetkom epidemije so trenutno zamrznjene. Vstop je možen samo po obiskih s karto COVID19 ob rezervaciji termina.

ZA NEMOTEN VSTOP PROSIM PREBERITE IN SE RAVNAJTE PO SLEDEČIH NAVODILIH:

1.POGOJ: STRANKA MORA POSEDOVATI Relivovo elektronsko kartico.  

Vse NOVE STRANKE lahko karto dvignejo v trgovini RELIVE CENTRA od ponedeljka do petka med 9:00 in 17:00. 

2.POGOJ: STRANKA MORA IMETI VELJAVNO COVID19 KART. 

3. POGOJ: REZERVACIJA TERMINA PREKO SPLETNEGA PORTALA

NAVODILA ZA NAKUP KARTE: 

OBSTOJEČE stranke, ki posedujete kartico RELIVE CENTRA lahko nakup COVID19 vstopov opravite preko spleta. Po opravljenem nakupu in prejetem plačilu bo Vaša kartica aktivirana na daljavo v roku 12 ur znotraj delovnih dni. Po opravljeni aktivaciji lahko rezervirate termin na portalu WWW.RELIVE.IPOINT.SI ter vstopate. 

NOVE stranke, ki še ne posedujete kartice RELIVE CENTRA naprošamo, da se zglasijo v TRGOVINI med 9:00 in 17:00 uro, kjer Vam bomo izdali kartico. 

NAVODILA ZA REZERVACIJO TERMINA FITNESA. 

Vstopite na spletni portal WWW.RELIVE.IPOINT.SI ter se registrirajte z istim mailom, kot ste ga navedli ob vpisu v RELIVE CENTER. Ob zaključku registracije lahko s svojimi uporabniški podatki dostopate do urnika RELIVE CENTRA. Urnik Vam prikazuje trenutno zasedenost prostorov v realnem času, ki je omejena na število vadečih skladno z vladnim odlokom in priporočili NIJZ. Dolžina posameznega termina je 90 minut. Vstop je možen 10 minut pred / po pričetku termina. Kasneje kartica več ne bo delovala zato Vas prosimo, da prihajate točno. 

V SKRBI PO ZAGOTAVLJANJU VARNE VADBE PROSTORE REDNO ČISTIMO IN RAZKUŽUJEMO. VSE STRANKE NAPROŠAMO, DA UPOŠTEVAJO VSA NAVODILA, KI SE NAHAJAJO PO PROSTORIH IN NA OGLASNI DESKI. VSTOP OSEBAM, KI KAŽEJO NAJMANJŠE BOLEZENSKE ZNAKE JE PREPOVEDAN. 

Fitnes bo za imetnike veljavnih COVID19 kart odprt VSAK DAN od 6:00 – 21:00.