novost v RELIVE centru

UNOVČI BON21

1. KAKŠNA JE VREDNOST BONA21 in KAKŠEN JE POSTOPEK UNOVČITVE?

VREDNOST:

 • 100 evrov (oseba, ki je bila na dan 30. junij 2021 polnoletna in tudi vse osebe, ki so do konca leta 2021 dopolnile 18 let)
 • 50 evrov (vse ostale osebe)

POSTOPEK koriščenja BONA21

 • 1. Pri nakupu nam sporočite, da boste koristili BON21.
 • 2. Izpolnite in podpišite obrazec, ki ga prejmete na naši recepciji.
 • 3. Koristite lahko svoj ali preneseni bon.
 • 4. BON21 lahko v celoti prenesete na drugo osebo Pri unovčitvi bona potrebujete podpisan dokument, ki ga dobite na spletni strani FURS-a ali na recepciji našega centra.
 • 5. S seboj prinesite osebni dokument za identifikacijo.

Povezava do obrazcev: KLIKNITE TUKAJ

2. KAJ LAHKO Z BONOM KUPIM

 


1. ŠPORTNIKI: Kondicijske priprave športnikov ali posameznikov, najem športne opreme/prostora

Pri doseganju športnih rezultatov ni splošnih pravil in smernic. Delo je potrebno na ravni treninga prilagoditi posamezniku in športu. Osredotočamo se le na en del poti do rezultata in to je razvoj specifične motorične sposobnosti, ki jo športnik ne dosega oz. jo mora izboljšati. Tesno sodelujemo s trenerjem in ostalo ekipo ter se ravnamo po smernicah njihovega načina treninga. Močno se zavedamo, da je za rezultat v športu potreben ekipni pristop in tesno sodelovanje različnih strokovnjakov. Z našimi sodelavci tako pokrivamo področje kineziologije, fizioterapije, dietetike, kondicijskega treninga in mentalne priprave.

UNOVČI BON21 IN INVESTIRAJ V SVOJO ODLIČNO FIZIČNO PRIPRAVLJENOST.

Za več informacij pokličite na telefonsko številko: 041 303 633


2. REKREATIVNI ŠPORTNIKI: nakup fitnes kart

Z BON21 lahko V RELIVE CENTRU kar TRI mesece trenirate BREZPLAČNO.

Akcija velja do konca septembra.

Prav ste prebrali! Kar tri mesece brezplačnih individualnih treningov, ki se vam bodo zelo obrestovali. Investirajte VASE in v VAŠE dobro počutje.

Z bonom lahko kupite obiske, mesečne karte in ostalo redno ponudbo fitnes kart.


3. SKUPINSKE VADBE

UNOVČITE BON21 in se BREZPLAČNO spravite v fit formo.

Z BON21 lahko V RELIVE CENTRU kar TRI mesece obiskuješ vadbe BREZPLAČNO.

Akcija velja do konca septembra.

Si predstavljate to? Kar tri mesece brezplačnih skupinskih vadb, po katerih boste polni pozitivne energije hkrati pa boste poskrbeli za kurjenje maščob, ki so se nam veselo prikradle v vseh teh mesecih.

V drugi polovici septembra pričenjamo z izvajanjem skupinskih vadb, ki bodo kot vsako leto potekale od ponedeljka do petka. Urnik vadb bo objavljen kmalu, seveda pa bomo za vas pripravili tudi teden odprtih vrat, kjer boste lahko spoznali trenerje in različne vadbe kar brezplačno.

Predstavitev skupinskih vadb bo objavljena z urnikom.


4. OSEBNA VADBA

Po daljšem premoru je še težje narediti korak naprej in v svoje življenje zopet vpeljati zdravo in predvsem pozitivno rutino – GIBANJE. Vsi se nehote polenimo in imamo pred sabo kup razlogov ZAKAJ NE. Človeška narava pač.

PRIPRAVILI SMO vam kar nekaj razlogov, ki Vas zagotovo zbodejo v oči in spodbudijo k razmišljanju:

 • VEČJA SAMOZAVEST, ko oblečemo stara oblačila,
 • VEČ POZITIVNE ENERGIJE, saj se ob gibanju sproščajo hormoni sreče,
 • DRUŽENJE – trener Vam popestri dan,
 • DEJANSKI ODKLOP MISLI– trener poskrbi za trening in ga odvodi, vi mu samo sledite in se dejansko razbremenite.
 • TAKOJŠNA POMOČ STROKOVNJAKOV – prehrana, dodatki, poškodbe, terapije, masaže – vse na enem mestu.
 • PO KONČANEM treningu se lahko SPROSTITE še v umirjenem ambientu in popijete najljubši smoothie, proteinski napitek ali željeno pijačo.
 • Denar, ki ste ga namenili nakupu VEČJE KONFEKCIJSKE ŠTEVILKE raje investirajte VASE. Telo vam bo hvaležno.

V kolikor so vas razlogi ZA prepričali in bi želeli trenirati tudi s prijatelji, so seveda še vedno na voljo osebne vabe v manjših skupinah.

NAJ VAS IZGOVORI NE USTAVIJO.

Ste le korak stran od začrtane poti in ciljev, zato nas pokličete na tel. št.: 041 303 633 ali nas kontaktirajte na e-mail: info@relive.si in si tako zagotovite termin, ki vam najbolj ustreza.


5. TERAPEVTSKE VADBE in PROGRAMI

V Relive centru stremimo k individualni obravnavi posameznika, saj se zavedamo, da je ključ do uspeha predvsem celostna obravnava posameznika, saj se vsako telo odziva drugače. Zaradi sodobnega načina življenja pa se vse več posameznikov sooča predvsem z bolečinami, ki jih ovirajo pri opravljanju vsakodnevnih opravil ali najljubših športov. Pa naj bo to kolesarjenje, tek, smučanje, tenis, hoja v gore ipd.

Team strokovnjakov s področja fizioterapije, kinezioterapije in športnih trenerjev, se Vam bo popolnoma posvetil in za vas in vašo težavo poiskal rešitev. Zavedati pa se je potrebno, da je za vse potreben čas, pozitivna naravnanost in veliko truda.

Naš cilj je, da v vaše življenje ponovno vrnemo ravnovesje, da okrepimo telo ter odpravimo bolečine. Seveda pa se vsi radi pohvalimo tudi z izgubo kakšnih kilogramov.

Na voljo je kar nekaj različnih programov:

 • boljše počutje in večjo funkcionalnost gibljivost,
 • za odpravo bolečin v hrbtenici in krepitev trupa,
 • za pripravo na smučarsko sezono,
 • za preoblikovanje postave,
 • za povečanje moči in vzdržljivosti,
 • telesna priprava po poškodbah
 • in ostalo…

5. BAR in DRUŽENJE

Z BON21 si lahko privoščite tudi druženje s prijatelji na prijetni terasi v prečudovitem parku.


6. KNJIGE

V centru smo omogočili tudi nakup knjig na bone, saj se zavedamo, da je poleg fizičnega zdravja zelo pomembno tudi naše psihološko zdravje. S prebiranjem knjig si širimo obzorja, skrbimo za osebno rast in s tem dvigujemo kvaliteto našega življenja.

Oglasite se v trgovini našega centra in se namesto večernega gledanja tv vsebin raje usedite na kavč in preberite nekaj strani vsebin, ki vas zanimajo in Vam bodo pomagale k boljšemu počutju.


7. KOMBI

BON21 omogoča tudi najem kombija za vse tiste avanturiste, ki radi potujete ali se odpravljate na izlet.

Na voljo je najem KOMBIJA FORD TOURNEO custom ***** 2,2 TDCI, ki je podaljšan in ima 9 sedežev. Opremljen je tudi z usnjenimi sedeži, ki omogočajo gretje sedežev ter strešnim kovčkom (po potrebi).

Za več informacij o razpoložljivosti najema kombija pokličite na telefonsko številko 07 49 56 000.


OBVESTILO:

VADEČE naprošamo, da zaradi aktualnih ukrepov upoštevate splošna navodila razkuževanja rok in naprav po uporabi. Upoštevajte ustrezno razdaljo 2 m med vadečimi.

Skladno s spremembo odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športne dejavnosti, z dne 27.8.2021, Vas seznanjamo, da je vstop v fitnes center dovoljen samo osebam, ki izpolnjujejo pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja, kar dokazujejo z dokazili, določenimi v odloku, ki ureja začasne ukrepe za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2.

Vadba je dovoljena le osebam, ki ne kažejo bolezenskih znakov povezanih z boleznijo SARS COVID 19 (npr. povišana telesna temperatura, kihanje, kašljanje, izcedek iz nosu).

Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali Vas bomo